Palvelut

Sähköurakointi

Toteutamme sähköurakointikohteet ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella. Palvelukokonaisuus kattaa kohteet pientaloista aina suurempien kohteiden sähköistämiseen. Toiminnallisena tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja teknisesti kestävät ratkaisut. Monipuolinen osaaminen takaa viimeistellyn lopputuloksen ja edellytykset suoriutua vaativimmistakin urakointihankkeista.

 

 

 

Tietoliikenne- ja heikkovirta-asennukset

 

Palvelemme asiakkaitamme myös tietoliikenne- ja heikkovirta-asennuksissa. Esimerkiksi tietoliikennekaapelinti, ovipuhelinjärjestelmät, hälytyslaitteet, antennilaitteet ja valokuitutyöt.

Sähköasennus

Olemme tehneet pääkaupunkiseudulla sähkötöitä jo 20 vuoden ajan. Tänä aikana olemme ehtineet palvella jo tuhansia kotitalouksia erilaisissa sähköasennukseen liittyvissä tarpeissa.

Viimeisten vuosien aikana olemme tehneet yhä enenevissä määrin aurinkopaneeleiden ja sähköautojen latauspisteiden asennuksia.

Mikään sähkötyö ei ole meille liian pieni oli kyseessä sitten korjaustyö, uuden laitteen asentaminen tai tarve mittavammalle saneeraukselle, saat siihen palvelun meiltä.

 

Sähköhuolto ja kunnossapito

Meiltä saat avun pieniin ja suuriin sähköongelmiin. Palvelemme monipuolisesti erilaisissa sähköhuoltotehtävissä Uudellamaalla. Oli sitten kyseessä pienasiakas tai teollisuus, molemmat ovat meille yhtä tärkeitä.

Huoltopalveluihimme kuuluvat mm. kunnossapitotyöt pientaloissa ja teollisuudessa sekä antenni ja heikkovirtalaitteet.

Teollisuuden sähkösennukset

Meiltä saat luotettavasti erilaiset teollisuuden sähköasennuspalvelut viankorjauksesta aina uudisasennuksiin. Osaamisemme kattaa myös suurjännitteisen sähkölaitteiston huolto, asennus ja kunnossapitotoimet. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

 

 

 

 

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelupalveluihimme kuuluvat esimerkiksi rakennusten sähkö- ja teletekninen suunnittelu, sähkötekninen konsultointi, kustannusarvioiden laadinta sekä kuntoarviot ja rakennuttaminen.

 

Parasta osaamista ja vahvaa asiakaspalvelua

Vahvan osaamisemme ansiosta olemme yksi pääkaupunkiseudun halutuimmista kumppaneista sähköasioissa. Palvelemme niin yritys kuin yksityisasiakkaita. Osa asiakkaistamme on kulkenut kanssamme koko uramme ajan.

Vahvan kokemuksemme kautta hoidamme työt tehokkaasti, samalla huolellisuudesta ja laadusta tinkimättä. Jos tarvitset apua sähköasioissa, ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa!